Vándorúton

Evangélikus hittankönyv 4. osztályosok részére
Szerző: Csorbáné Farkas Zsófia Anna – Peth?-Udvardi Andrea
Grafikus: Bódi Kati
Kiadó: Luther Kiadó
Kiadási év: 2017

128 oldal / 202×285 mm / kartonált / ISBN 978-963-380-102-4

Izgalmas utazáson szeretnénk kísérni titeket könyvünk segítségével. Utunk során találkozhatunk ószövetségi hősökkel, Isten választott embereivel, bátor prófétákkal és merész harcosokkal. Majd egy kereszteződés után a Jézus által végigjárt útra kanyarodunk, ahol csodálatos módon meggyógyítottakkal, bajból megmenekült tanítványokkal, valamint Jézus sok-sok követőjével ismerkedhetünk meg.

Arra biztatunk benneteket, hogy a vándorúton ti is szegődjetek útitársaitok mellé, legyetek részeseivé a leírt eseményeknek, tapasztaljátok meg, milyen egészen közelről szemlélni a bibliai történeteket. Szálljatok hajóba a tanítványokkal együtt, vegyüljetek el a kánai menyegző násznépe között, legyetek Gedeon seregének tagjai, üljetek le a Jordán partjára, és nézzétek, hogyan keresztel János, sétáljatok végig a Jeruzsálemből Jerikóba vezető úton, vagy szaladjatok a sírhoz az asszonyokkal együtt!

Vándoroljatok együtt a tanítványokkal! Az ő példájuk, életük, történetük, az ő sikereik vagy éppen kudarcaik segíthetnek nektek is a saját vándorutatokon való haladásban, saját kérdéseitek megválaszolásában.

Induljunk el Jézust követve a vándorúton!

 

ISBN 978-963-380-102-4
Könyvkötés: kartonált
Oldalszám: 128 oldal
Formátum: A/4
Méret: 202×285 mm
Súly: 420 g

Nyomtatás E-mail