Változó nyitvatartás: nyári péntekeken Üllői út 24. szám alatti üzletünk 14 óráig tart nyitva. A webáruház zavartalanul üzemel.

Luther Kiadó webáruháza
Bolt
Luther Kiadó webáruháza
  • Bolt
    • Könyvek
    • Szerzőink, szerkesztőink
    • Folyóiratok
    • Ajándéktárgyak
    • Gyülekezeteknek
    • Hangoskönyv
    • Digitális tananyag
  • Rólunk
  • Aktuális
  • Könyvesboltjaink
Adjuk meg a módját! – Írások főzésről és evésről
Adjuk meg a módját! – Írások főzésről és evésről
6 999 Ft
  1. Gasztronómia
  1. Könyvek
  2. Ismeretterjesztés
  3. Gasztronómia

Adjuk meg a módját! – Írások főzésről és evésről

Adjuk meg a módját! – Írások főzésről és evésről
6 999 Ft
Szerző:
Dragomán György
„Főzést tervezgetni szinte jobb, mint főzni, evésre emlékezni szinte jobb, mint enni” – így kezdődik Dragomán György új könyve, az Adjuk meg a módját! A 2020-ban megjelent Főzőskönyv „édestestvére” új receptkönyv, új irodalmi szakácskönyv, amelynek egyaránt helye van a konyhában és a nappaliban.
Csomagajánlatok
  • Részletek
  • Adatok
Részletek
„Amikor le kellett zárni a Főzőskönyv kéziratát, nagyon bántam, hogy nem fért bele minden, bántam, hogy nem sikerült sehogy sem megírni mondjuk a bárányflekkent, az ájult imámot, a pörköltet, a narancssalátát. Ebben a kötetben végre benne vannak” - írja Dragomán György. Az Adjuk meg a módját! kis és nagy evésekről szól, az izgalomról, amelyet a tervezés és a főzés okoz, a szenvedélyről, amely Dragománt az ételekhez, a konyhához, a kémiai folyamatokhoz, a konyhai eszközökhöz, technikákhoz, alapanyagokhoz fűzi, és legfőképp az örömről, amelyet az együttlét, a közös étkezés jelent. Családi történeteket, hol vicces, hol szívbe markoló novellákat, irodalmi szemelvényeket és persze jobbnál jobb recepteket olvashatunk: megtudhatjuk, mi közük a druidáknak a padlizsánhoz, az omlettnek a jazzhez, a durumlisztnek a bronzhoz, a burgonyának az obszidiánhoz, mitől marad zamatos a csirkés szendvics, hogy főznek rizottót a szerelmesek, mivel dobjuk fel a vaníliafagylaltot és mivel a krumplipürét, miért érdemes negyedórán át enni egyetlen almát, de még azt is, hogy mi a különbség a maszkatyálás és a macerálás között, mindeközben ráadásul arra is fény derül, ki volt a titokzatos gasztronóm, akinek pályája majd három évtizede az Eötvös Collegium konyhájában indult.
Adatok
Kiadó:
Magvető Kiadó
Kiadási év:
2023
Oldalszám:
422 oldal
Méret:
215 mm x 140 mm x 45 mm
Súly:
740 g
Tömeg:
740 g/db
Hasonló termékek
Kategóriák

Könyvek

Folyóiratok

Ajándéktárgyak

Oktatási segédanyagok

Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Luther Kiadó
  • 1085 Budapest, Üllői út 24.
  • (+36 1) 317 5478
  • kiado@lutheran.hu
  • facebook

  • instagram

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  • Könyvek
  • Szerzőink, szerkesztőink
  • Folyóiratok
  • Ajándéktárgyak
  • Gyülekezeteknek
  • Hangoskönyv
  • Digitális tananyag
  • Rólunk
  • Aktuális
  • Könyvesboltjaink
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.